✅Mira Bedrijfsrecherche geeft snel inzicht in zaken!

Vermogensdelicten:

De term vermogen wordt wel eens gebruikt als verzamelnaam voor allerlei soorten strafbare feiten waar iemand zelf beter van wordt. Denk hierbij aan concurrentiebeding, interne diefstal, sabotage of vernieling.

Personeels aangelegenheden:

Deze onderzoeken hebben meer betrekking op werknemers. Voorbeelden zijn onderzoek ziekteverzuim, screenen personeel, pesten, stalken, integriteitsonderzoek, het interviewen van personen of drugs op de werkvloer.

Techniek:

Binnen wettelijke kaders mogen wij onder bepaalde voorwaarden o.a. verborgen camera's of een GPS-tracker plaatsen. Hierover kunnen wij u informeren en onze technische hulpmiddelen zijn altijd up to date.

Tactiek:

Onze rechercheurs zijn allemaal ervaren. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en rekening houden met uw wensen. Uw bedrijfsvoering ondervindt geen hinder tijdens een onderzoek


Onderzoeken naar:

Frauduleus ziekteverzuim
Interne diefstal
Plaatsen verborgen camera's
Vernielingen of sabotage
interviewen van personen etc.
Medewerker buitendienst
Screenen van werknemers
Schending concurrentiebeding
Onderzoek verzekeringsfraude
Onderzoek huurfraude
Integriteitsonderzoek
Drugsgebruik op de werkvloer
Pesten of stalken
Cybercrime

 

Wij werken discreet, objectief en zijn ervaren. Ook bij complexe vraagstukken.

Het instellen van een bedrijfsrecherche onderzoek zal de situatie verbeteren en het probleem doen stoppen. Onze werkwijze zorgt ervoor dat uw bedrijfsvoering daar zo min mogelijk hinder van ondervindt.

Het uitgangspunt van een onderzoek is altijd 'objectieve waarheidsvinding', maar we gaan wel op zoek naar bewijs!

Al onze onderzoeken voeren we op een professionele wijze uit, eventueel gebruikmakend van de modernste technieken. Wij zijn hierdoor in staat opdrachten binnen een kort tijdsbestek af te ronden. U ontvangt van ons ingesteld rechercheonderzoek een heldere rapportage met de nodige nazorg.

U krijgt duidelijkheid over het waarom van een probleem en over de wijze waarop herhaling kan worden voorkomen. Uiteraard is geheimhouding verzekerd.

-Wacht niet te lang en neem vrijblijvend contact met ons op-

Team Mira recherche:

bedrijfsrecherche
Erik Arts
(eigenaar, senior consultant bedrijfsrecherche)

Erik heeft veel recherche-ervaring opgedaan in zijn meer dan 30 jarige loopbaan bij de politie. Als senior tactisch rechercheur bij Politie Brabant Zuid Oost kreeg hij te maken met alle facetten van het opsporingsonderzoek en heeft hij diverse functies vervuld bij verschillende rechercheafdelingen. Ook fungeerde hij als onderzoeksleider in grotere onderzoeken die doorgaans resulteerden in succesvolle resultaten. De 'speurzin' bleek hem in zijn bloed te zitten en door vele specialistische (interne) opleidingen werd zijn professionaliteit aangescherpt.

Om een reis op de blauwe aarde te verwezenlijken heeft Erik ontslag genomen bij de politie. Tijdens deze ondernemende reis is het idee ontstaan om bij terugkomst zijn expertise te gebruiken bij het oprichten van Mira Recherche & Adviesbureau.

Wieger Feddema
(adviseur, senior consultant bedrijfsrecherche)

detectiveWieger was werkzaam in diverse politiekorpsen, waarvan het grootste deel van zijn carriere bij de recherche. Bij observatieteams kwam zijn nuchtere- en creatieve kant goed van pas en nadien heeft Wieger midden- en zware criminaliteit onderzoeken uitgevoerd en als teamleider aangestuurd. Hierbij werden verschillende onderzoeksmethoden en middelen ingezet. Ondanks zijn pensioengerechtigde leeftijd blijft Wieger graag bezig en heeft zijn diploma voor particulier onderzoeker gehaald. Een medemens helpen op een integere wijze staat bij hem hoog in het vaandel en met zijn kundigheid en expertise ondersteunt hij hierin Mira Recherche & Adviesbureau.


unieke samenwerking met ervaren rechercheurs

Door dit landelijk netwerk van specialisten kunnen wij u snel en discreet bijstaan. De meeste partner-rechercheurs zijn afkomstig van politie of marechaussee of hebben hun sporen in deze branche verdient. Zij weten uit ervaring gebruik te maken van de meest geavanceerde technieken en tactieken.

Onderzoeken voor zowel bedrijfsrecherche, recherchediensten en privedetective | prive detective | prive-detective c.q. detectivebureau vinden o.a. plaats in regio: Aalst, Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arendonk, Antwerpen, Arnhem, Bavel, Best, Belgie, Bladel, Brabant, Bloemendaal, Boxtel, Boxmeer, Brabant, Breda, Budel, Cranendonck, Deurne, Den Haag, Den Bosch, Deventer, Dordrecht, Eersel, Ede, Eindhoven, Geleen, Gelderland, Geldrop, Heeze, Helmond, Haarlem, Hapert, Haarlemmermeer, Heerlen, Hilvarenbeek, Holland, Leiden, Limburg, Maastricht, Oss, Venlo, Nijmegen, Nuenen, Rotterdam, Roosendaal, Son en Breugel, 's-Hertogenbosch, Oosterhout, Reusel, Roermond, Sittard, , Tiel, Turnhout ,Valkenswaard, Veghel, Veldhoven, Venlo, Venray, Vlissingen, Vught, Waalre, Weert, Uden, Utrecht, Zaanstad, Zaltbommel, Zeeland, Zoetermeer, Zwolle Partner van www.datingbedrog.nl  en www.mira-recherche.eu

privedetective
Theo Evers
(adviseur, senior consultant bedrijfsrecherche)

Als beroepsmilitair is Theo onder de wapenen gegaan bij de Koninklijke Marechaussee waarna hij de overstap maakte naar gemeentepolitie Amsterdam. Bureau Warmoesstraat, met alle perikelen daaromheen, is Theo niet onbekend en hij heeft daar veel (recherche)ervaring opgedaan. Omdat zijn vrouw een makelaardij onroerende zaken was begonnen en zijn versterking goed kon gebruiken, heeft Theo ontslag genomen bij de politie. Daarnaast heeft Theo zijn diploma Particulier Onderzoeker gehaald en deelt hij zijn enthousiasme en kennis bij Mira Recherche.