✅Mira Privedetective voor snel inzicht.

Bij Mira Recherche & Adviesbureau bent u aan het juiste adres. Wij zijn een vergunde detectivebureau met meer dan 30 jaar recherche-ervaring en zijn laagdrempelig. Wij kunnen u discreet en snel bijstaan met o.a. diensten welke in de onderstaande kolom vermeld staan.


Werkwijze van onze prive detectives:

In eerste instantie zullen wij een gratis oriƫnterend gesprek met u aangaan. Wanneer u zich kunt vinden in het plan van aanpak en de offerte, dan gaan gaan wij snel aan de slag. Wij staan erom bekend kwaliteitsvol werk af te leveren tegen eerlijke tarieven.

Technische en tactische onderzoeksmethodiek:

Denk hierbij aan o.a. het schaduwen / observeren van de persoon in kwestie, het interviewen  van personen, het doen van een doortastend (buurt)onderzoek en eventueel inzet van technische hulpmiddelen, zoals bijvoorbeeld een verborgen camera, een GPS-tracker, inzet van observatiebus of onopvallende camerawagen.

observatieteam naar het buitenland?

Het is ook mogelijk dat een observatieteam naar het buitenland afreist en daar op locatie het detective onderzoek uitvoert. Vooraf worden hierover duidelijke afspraken gemaakt over kosten, verblijf en dergelijke.

geheimhoudingsplicht privedetective

De opdrachtgever kan er op vertrouwen dat medewerkers van Mira Recherche & Adviesbureau de informatie alleen ter beschikking stelt aan de opdrachtgever.

bedrijfsrecherche

Wanneer belt u een prive detective?

Een privedetective schakelt u niet zomaar in. Wij begrijpen maar al te goed dat daar vaak al heel wat overpeinzingen aan vooraf gegaan zijn. Bij Mira Recherche & Adviesbureau bent u aan het juiste adres omdat we laagdrempelig zijn en u vrijblijvend informeren.

Verder kunnen onze ervaren privedetectives u discreet en snel bijstaan met o.a. diensten welke hierboven vermeld staan.


Schroom niet ons tijdig te bellen.
privedetective